Geen producten (0)

Reviews / Gastenboek

 

😍Ben je blij met je aankoop? 💖 Wil je graag een review geven?👍

Ik zou het leuk vinden als je dan een berichtje achterlaat in mijn gastenboek.

 

Alvast bedankt!
Liefs 
💋

Minke van RdR design.

8 Reacties

Danielle van der Kraaij
20 June 2021 om 13:33
1
Met heel veel zorg en kundigheid gemaakte artikelen in hele mooie stoffen. Een aanrader voor iedereen
Wendy van Ulden
11 May 2021 om 13:25
2
We zijn heel gecharmeerd van die mooie stoffen met het vleugje Japan. Echt een blikvanger! Het mondkapje zit perfect, ook als je praat. Mijn dochter wil het liefst voor elke kleur outfit een passend mondkapje. Nu we weten dat het mondkapje een goede pasvorm heeft, kan ze er meer bestellen. De mondkapjes zijn goed afgewerkt en blijven mooi, ook na vaak wassen. We zijn er heel blij mee!
Yvonne van Schie
01 May 2021 om 09:11
3
Ik heb nu meerdere keren mondkapjes besteld bij rdr design en ik had ze binnen 2 dagen binnen. Ze zijn zo mooi van stof en passen nu bij elke outfit op kantoor. Ik krijg elke keer weer complimentjes dat mijn mondkapje bij mijn kleding past. Nee echt heel blij mee. En goed voor het milieu want een was draaien doe ik toch wel.????
admin
01 May 2021 om 17:07
1.3
Fijn om te horen en wat leuk die complimentjes!
Muriel Vermeulen
24 October 2020 om 19:50
4
We hebben heel veel plezier van de mondkapjes. De verschillende dessins zijn leuke bij verschillende outfits. Doordat het mooie stoffen zijn voegt het echt iets toe vergeleken met mondkapjes die je elders koopt. Ook dat ze verstelbaar zijn is het voor elk gezicht passend. Ik ga ze nog missen straks ????
admin
28 October 2020 om 14:17
1.4
Dank voor je review en ik snap je helemaal! Daarom heb ik binnenkort een aanvulling op het assortiment waardoor je nóg een optie hebt om de mooie stofjes te dragen, buiten de mondkapjes om :D
Astrid
14 October 2020 om 16:32
5
Wat een prachtig mooi mondkapje heb ik mogen ontvangen. Prachtige kwaliteit stof en mooie afwerking. Draagcomfort is zeer aangenaam, ook met praten blijft het keurig zitten. Heel blij mee! Dank je wel.
admin
15 October 2020 om 11:03
1.5
Wat fijn om te horen, dank je wel!

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.